OM OSS

"Vi gör Nordic fuel för att vi älskar känslan av framgång. Vi lever, andas, sover
och äter träning, näring och hälsa - för att vi älskar när människor lyckas!Nordic Fuel ökar kunskap och medvetenhet kring kostens betydelse för idrottare, från de yngsta nybörjarna till professionella idrottare. Vi vill visa de positiva effekterna av en medveten kost för att nå maximal prestation. I vår värld hör idrottande, kost och sunda val ihop.

Alla känner säkert igen sig i, "jag tar en chokladkaka, burgare, pommes, yoghurt m.m. för det går snabbt, jag har inte tid eller ork att laga något."

Vi på Nordic Fuel härstammar alla i en uppväxt i sporten, vi vet hur det känns. När brist på bra alternativ finns så tar man alltid det enklaste, snabbaste eller billigaste alternativet.

Här föddes idén om att utveckla ett heltäckande varumärke. Frukost, mellanmål, lunch, vitaminer, middag, kvällsmål. You name it! 

Visionen är att underlätta din och dina barns fartfyllda träningsvardag med så bra råvaror som möjligt som dessutom produceras på ett schysst sätt utan att tumma på kvalité.
Vi försöker alltid hitta smarta alternativ till marknadens mest använda produkter.

Vår resa började med en första produkt - vår fantastiska Dundergröt.

En produkt som togs emot långt över vår egen förväntan. 

Men håll ut - vi är inte klara, vi har precis börjat...Det kommer fler produkter som ska täcka dina behov under hela dagen oavsett om du är hemma, i bilen, på jobbet eller på väg till en träning.

Välkommen ombord på vår resa som vi valt att kalla Nordic Fuel, en resa mot en bättre, näringsrikare, tydligare, ärligare sportkost - i framtiden!

Kontakta oss - gärna idag!