Om oss

"Vi gör Nordic fuel för att vi älskar känslan av framgång. Vi lever, andas, sover och äter träning, näring och hälsa - för att vi älskar när människor lyckas!"


Nordic Fuel ökar kunskap och medvetenhet kring kostens betydelse för idrottare, från de yngsta nybörjarna till professionella idrottare. Vi vill visa de positiva effekterna av en medveten kost för att nå maximal prestation. I vår värld hör idrottande, kost och sunda val ihop.

Nordic Fuel arbetar med kunskapsinsatser och utbildning av spelare, föräldrar och ledare. Våra ledord är ”tung kunskap förmedlad med lättsam inspiration”. Förutom utbildade näringsfysiologer har vi i vårt team även aktiva idrottare på högsta/elit nivå som utifrån personliga erfarenheter vill inspirera till de sunda val som hjälpt dem att nå sina högt uppsatta mål.

Tillsammans med företagets ambassadörer besitter vi kunskap av vikt vad gäller kost i kombination med idrottande, där målet är att skapa de bästa förutsättningarna för en maximal prestation. Vill ni lära er och ert team mer om förberedelser, dagliga tips om kost och värdefull kunskap som gör skillnad och visar resultat?

Kontakta oss - gärna dag!